Pozvánka na online konferenciu k procesnému riadeniu

Procesné riadenie – áno alebo nie, ak áno, prečo a ako na to?


Vykonávame našu prácu čo najlepšie ako môžeme? Našu činnosť upravujú všeobecne záväzné právne predpisy, vo vnútri organizácie máme smernice, metodické postupy a mnohé ďalšie dokumenty, kde je všetko vysvetlené - čo a ako máme robiť.

Povedia nám však tieto dokumenty čo je naším cieľom, koho a čo všetko na zvládnutie našej práce potrebujeme, aké riziká môžu nastať, kam smerujú výsledky našej práce a akým ukazovateľom by sme preukázali výkonnosť našej práce? Asi nie. Trochu iný pohľad prináša na prácu jednotlivca, organizačného útvaru, ale aj na úspešné riadenie a fungovanie organizácie procesné riadenie.

Ilustračný obrázok procesu

CAF centrum Úradu pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky Vás pozýva na bezplatnú online konferenciu zameranú na tému procesného riadenia, ktorá sa uskutoční 17.09.2024 (9.00 – 13.00 h) a je určená pre organizácie verejnej správy.

Počas konferencie vystúpia prezentujúci z rôznych organizácií, ktorí prinesú svoj pohľad a skúsenosti spojené s procesmi. Začneme témou prečo procesné riadenie a ako na jeho zavedenie, následne si vypočujeme tri príspevky z organizácií, kde už začali s identifikovaním procesov a pracujú na ich neustálom zlepšovaní. V druhej časti konferencie si vypočujeme aké sú výzvy v oblasti procesného riadenia vo verejnej správe a aké softvérové nástroje nám môžu s procesmi pomôcť. Pre bližšie informácie si pozrite Program konferencie.

Ešte zopár užitočných informácií:

  • Ø Prihlásiť sa na konferenciu môžete prostredníctvom registračného formulára:

https://cafcentrum.unms.sk/skolenie/342

  • Ø Link na pripojenie sa na konferenciu zašleme každému prihlásenému účastníkovi jeden deň pred konaním konferencie.

Tešíme sa na Vašu účasť.