Vstupom do komunity používateľov modelu CAF získate aj veľmi dobrých partnerov

Výmena skúseností, sieťovanie, partnerstvá, ale aj vzájomné priateľstvá, to všetko sú benefity komunity používateľov modelu CAF.

Vykročenie na cestu s modelom CAF je významnou zmenou pre organizáciu. Je to krok plný výziev, ale aj vzájomného spoznania pracovného tímu organizácie a stmelenia jeho kolektívu. Na začiatku je to vykročenie do neznáma, ale to neznamená, že v tom budete osamotení. 

Okrem pomoci a podpory CAF centra, ako školiaceho a konzultačného strediska, získate vstupenku do komunity používateľov modelu CAF, ktorú tvoria organizácie ochotné podeliť sa o svoje skúsenosti, zdieľať dobrú prax, ale radi sa od Vás aj niečo naučia.

CAF centrum podporuje výmenu skúseností organizovaním rôznych vzdelávacích aktivít, workshopov a konferencií. Mimoriadne sa tešíme aj skutočnosti, že vzájomné partnerstvá medzi organizáciami sa vytvárajú skrz celú komunitu aktívnych používateľov modelu CAF. Máme informácie o množstve uskutočnených vzájomných stretnutí medzi organizáciami zamerané na prenos dobrej praxe, či riešenie zdanlivo neriešiteľných problémov. Nižšie môžete vidieť našich najaktívnejších CAFistov, ako aj prehľad tém, ktoré boli predmetom ich vzájomnej výmeny skúseností.

Ak máte záujem zdieľať svoje skúsenosti a nie ste CAFistom, kontaktujte nás alebo našich partnerov.

 

Sieť partnerstiev v rámci modelu CAF